tv11 tv12
tv21 tv22
tv31 tv32
tv41 tv42


Intrebari si Raspunsuri despre Uleiul VigRX

I: "Ce inseamna VigrxOil?"
R: Acesta este 100% natural. Este o formula din plante. Nu are efecte secundare. Si aveti beneficiul de a va hrani si alte parti ale corpului. Nu trebuie sa asteptati ca un medicament sa-si faca efectul. Nu veti mai pierde momentul.

I: "Uleiul VigRX este compatibil cu prezervativele?"
R: DA, Uleiul VigRX este pe baza de apa si este 100% compatibil cu prezervativele

I: "Va lasa urme uleioase sau de grasime?"
R: Nu, VigRX este conceput stiintific pentru a realiza absorbtia imediata in tesuturile penisului fara a simti ceva gras sau uleios.

I: "Uleiul VigRX poate fi folosit chiar si in cazul sexului oral?"
R: Cu siguranta da! Uleiul VigRX este sigur si pentru sex oral, deoarece nu contine chimicale sintetice sau produse petrochimice, arome sau coloranti artificiali. Baza naturala cu ingredientii terapeutici ofera cel mai sigur si cel mai eficient produs disponibil astazi.

I: "Cum il aplic?"
R: Masati Uleiul VigRX pe toata suprafata penisului pana se obtine o erectie. Va sugeram masturbarea cu ajutorul acestui produs pentru a va simti confortabil cu cantitatea necesara si cu senzatiile pe care le produce.

I: "Uleiul VigRX poate complica bolile venerice?"
R: Uleiul VigRX nu este recomandat celor care sufera de o eruptie a virusului Herpes Simplex sau oricare alta iritatie sau leziune in zona genitala.

I: "In ce fel este diferit fata de o tableta orala?"
R: Uleiul VigRX este conceput stiintific pentru a patrunde instantaneu in cele mai adanci straturi ale tesuturilor penisului, avand rezultate evidente in 90 de secunde. 95% din ingredientele terapeutice sunt absorbite in comparatie cu 5-10% in cazul unei tablete sau capsule naturale.

I: "Ce contine Uleiul VigRX?"
R: Uleiul VigRX este 100% sigur, selectia unor plante speciale renumite pentru proprietatile lor speciale si combinate impreuna intr-o formula foarte puternica, eficienta. Aceste plante au fost culese din intreaga lume.

I: "Acest produs imi va imbunatati performantele sexuale si cele ale penisului?"
R: Da, cu siguranta veti observa anumite schimbari in ceea ce priveste duritatea si puterea penisului si de asemenea o reducere a aparitiei ejacularii premature..

I: "Acest ulei imi va mari penisul?"
R: Uleiul VigRX Uleiul VigRX permite un flux mai mare de sange in penis care va ajuta circumferinta si fermitatea erectiei.

I: "Ce voi simti cand il voi aplica?"
R: Vei avea o senzatie placuta de caldura. Erectia va creste si va fi mai ferma atunci cand masati penisul cu Uleiul VigRX.

I: Cat costa?"
R: Uleiul VigRX este in mod surprinzator foarte ieftin pentru tot ceea ce primiti. Va asteptati poate ca acest produs uimitor care contine toate aceste plante sa coste intre 80 si 100 Euro pentru un flacon. Deci, veti fi incantat sa aflati ca de fapt el costa...

dotline11 dotline12 dotline13
   

bulletDoar 220 lei pentru un flacon/rezerva pentru 15 aplicari
bulletDoar 413 lei pentru 2 flacoane/rezerva pentru 30 aplicari (Economisiti 27 lei)
bulletDoar 606 lei pentru 3 flacoane/rezerva pentru 45 aplicari (Economisiti 54 lei)
bulletDoar 799 lei pentru 4 flacoane/doza recomandata - 60 aplicari (Economisiti 81 lei)

I: " Si daca nu comand?"
R: In mod normal, lucrurile nu se schimba decat daca faci ceva in privinta asta. Nu te poti astepta la ceva NOU de vreme ce nu incerci ceva NOU. Astfel stau lucrurile.

  • Garantia Confidentialitatii

    Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Pentru a fi siguri ca aveti asigurata aceasta confidentialitate, comanda dumneavoastra va fi livrata intr-un ambalaj discret, cu o eticheta de expediere pe care scrie denumirea firmei noastre.


  • 560

    goback 63x28 orderbox 63x28 nextpage